Contact

Is uw toilet verstopt? Heeft u last van rioolstank? Loopt de afvoer van uw wastafel of douche niet meer door? Kelder volgelopen met water? Bel direct met ons noodnummer 088 - 123 03 04 en u krijgt meteen een ontstoppingsspecialist bij u in de buurt aan de lijn.

Uw verstopping is ons probleem, en dat lossen we zo snel mogelijk en vakkundig voor u op. Gegarandeerd! Onze spoedservice staat altijd, dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. Ook in het weekend! Hebt u een minder urgent probleem met uw afvoer of riolering of wilt u bijvoorbeeld een afspraak maken voor een rioolinspectie, vult u dan hier het contactformulier in. U ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons, per telefoon, of per e-mail.

(Voor het correct en efficiƫnt beantwoorden van uw verzoek, vragen wij u bij voorkeur alle velden in te vullen. De velden met een * zijn verplicht. Uw gegevens worden beschermd conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens).

 
de heer mevrouw

Image verification against robotsNieuwe Afbeelding

Voorkom verstopping

Een verstopping van uw afvoer of uw toilet is erg vervelend. Vooral omdat het vaak gebeurt op een moment dat het echt niet uitkomt. Als u uw huis vol visite heeft bijvoorbeeld of midden in de nacht...

 
KLIK HIER

Direct hulp nodig?

Direct hulp nodig bij een verstopping? Kelder volgelopen met water? Bel direct onze spoedservice 088 - 123 03 04 en u heeft meteen een erkende ontstoppingsspecialist bij u in de buurt aan de lijn...

 
KLIK HIER

Rioolproblemen

Als het hard regent, moet het riool veel water verwerken. De lucht in het riool krijgt dan minder ruimte en moet eruit. Maar u wilt deze vieze lucht uiteraard niet in uw huis hebben!

 
KLIK HIER
Meld uw bedrijf aan! No Cure No Pay | Sitemap | Disclaimer